مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه الزام به انجام تعهد

اقای ر متعهد میگردد در زمان تحویل واحد تجاری پلاک 220 قرار داد داخلی مجتمع بنام ایشان تنظیم گردد و یک فقره چک مربوط به اجاره شش ماهه دوم که در تعهد اقای ج می باشد با یک فقره چک از سوی اقای ر تعویض گردد و الباقی اجاره را شخصاً اقای ر متعهد میگردد.
این تعهد رو داده و دفتر کار رو هم تحویل گرفته و تصرف کرده اما نمیاد قرارداد رو تغییر بده و چکی که بابت اجاره 6ماهه دومه رو عوض کنه.
من بهش اظهارنامه بدم یا دادخواست الزام به انجام تعهد و یا چه چیزی انجام بدم . .
ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر با اظهارنامه مشکل حل میشه انجام دهید وگرنه برای طرح دعوا وکیل بگیرید