مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک

اینجانب به عنوان ضمانت خرید ملک سه فقره چک با مبالغ یکصد میلیون تومان به تاریخ 96/5/1 ,بیست و پنج میلیون تومان به تاریخ96/6/1 و مبلغ چهل میلیون تومان به تاریخ 96/7/1 که چک آخری برای انتقال سند بود ارائه نمودم.
فروشنده در زمان وصول چک اول و دوم که تحویل گرفته بود ادعا نمود چک ها را گم کرده به دلیل جابه جایی دفتر کار و من وحه را با رسید دستی با مبالغ مختلف که در کل معادل مبلغ چک ها می باشد واریز نمودم
در تاریخ 97/3/7 ایشان در دفتر ثبت اسناد حاضر شدند و چک آخری در یدشان بود و تنها مبلغ بیست میلیون تومان از ثمن معامله باقی مانده بود به ایشان گفتم که باید تمامی چک ها را تحویل دهند تا مبلغ ایشان واریز شود و نامیرده اعلام نمودند که من سند را انتقال می دهم و شما بعد از تحویل چک ها پول من را واریز نمایید.
سپس مشکل ما شروع شد و ایشان ادعا کردند چک ها را پیدا نمی کنند و شما باید کل مبلغ را واریز نماید که من امتناع کردم
پس از چند ماه چک به مبلغ بیست و پنج میلیون تومان را برگه زدند و در دادگاه با اقرار من مبلغ به بیست میلیون کاهش پیدا کرد و وجه به حساب دادگاه واریز شد و پرونده بسته شد.
همان موقع برای بی اثر کردن چک ها اظهارنامه دادم که پس از بی جواب ماندن دادخواست دادم در جلسه اول شرکت نداشتند و جلسه بعدی شهریورماه است.
الان در واتساپ تهدید نموده که چک صد میلیونی را برگه می زند و دوباره مرا محکوم میکند و گفته که رسیدها مربوط به فروش سکه به من است و شاهد دارد در حالیکه ما معامله دیگری نداشتیم.
در آخرین اقرارش در بنگاه گفته که اگر مبلغ ده میلیون تومان بدهی چک صد میلون تومانی را پس می دهم و چک چهل میلیون تومانی را گم کرده ام

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم