مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی ملکی

با سلام و احترام
خانمی هستم 45ساله که به دلیل فوت پدر منزل و ماشین به بنده انتقال یافته اکنون که قصد ازدواج دارم برای اینکه در اینده به مشکلی برخورد نکنم می خواستم به طریقی در عقد نامه این مورد که بنده دارائی منقول و غیر منقول دارم را قید نمایم می خواستم بپرسم ایا چنین امکانی وجود دارد تا در اینده دچار مشکل نکردم

پاسخ ها :

یک وکیل

در عقدنامه چنین چیزی پیش بینی نشده. وقتی سند رسمی اموال به نام شما هست کافی نیست.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازی به ثبت این موارد نیست چنانچه این اموال بصورت رسمی و با سند رسمی به تملک شما درامده است حکایت از مالکیت شما دارد