مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک

سلام
چهارماه پیش یه سالن نود متری بدون امتیازات از یکی خریدم که آشنا در اومد و بخاطر همین آشنا در اومدنش دیگه از دهیاری استعلامی نگرفتم در رابطه با وضعیت ملک
حالا که برای درخواست امتیازات به دهیاری رفتم میگه باید دو متر عقب نشینی کنی و ملکت رفته کمیسیون و جریمه خورده(حدود سه تومن)
در یکی از بند های قولنامه ذکر شده در صورت پیدا شدن هرگونه مدعی فروشنده موظفه به قیمت روز ملک خسارت بده به خریدار
الان دو متر عقب نشینی بشه ملک میشه هشتاد متر و جریمه هاشم باید بدم
آیا از طرق قانونی میشه خسارتشو از فروشنده گرفت؟
ضمنا یه دوازده تومن چکشم مونده برای دهم شهریور
بدم بهش یا نگهش دارم؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وجه چک را کارسازی کنید. برای موضوع هم باید وکیل بگیرید.