مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با عرض سلام میخوام از خانومم جدا بشم و کل حقوقمو قسط خانه میدم که بدلیل وام بانک مسکن سند خانه از طرف بانک و علی رغم میل باطنی من بصورت 3 دانگ و 3دانگ بنام خانومم خورده میخواستم ببینم قضیه مهریه کلا چی میشه قیمت نصف خانه برابر مهریه هست تقریبا 500 میلیون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام می تونید اعلام کنید خانه با مهریه تهاتر بشه البته بهتر است حضوری یا تلفنی با وکیل مشورت کنید.

یک وکیل

اگر خانه طبق سند رسمی به نام همسر شما باشد ، جزء مهریه حساب نمیشود به جز آن که مدرکی داشته باشید که ثابت کند مهریه را با خانه صلح کرده اید یا زوجه اقرار کند یا رضایت بدهد . لذا مهریه را هم باید جداگانه بدهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر مالکیت خانم شما نسبت به مهریه ربطی ندارد مگر انکه خودش بپذیرد بعنوان بخشی از مهریه دریافت کردهاست