مشاوره حقوقی رایگان - خلافی خودرو

باسلام. بنده ماشینی خریداری کرده ام حدود 1 سال تعویض پلاک نکرده ام تا بخاطر شکایت روی پلاک ماشین توقیف شد. بعد از رضایت گرفتن از صاحب پلاک و مراجعه به مرکز تعویض پلاک متوجه شده ام شماره شناسه موتور مشکل دارد.ی عنی دستی چاپ کار شده ولی خود شماره به ماشین هماهنگی دارد. الان نه میتوانم تعویض پلاک کنم نه جریمه ماشین بپردازم. صاحب پلاک هم مجدد روی پلاک شکایت گذاشته است. من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

دستکوب بودن شماره از نظر قانونی جرم بوده باید شما را به دادگستری معرفی تا ابتدا به آن جرم رسیدگی شود