مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پست سازمانی

با سلام بنده کارمند رسمی شاغل در یکی از ادارات دولتی هستم با توجه به اینکه بنده در بدو استخدام مدرک کاردانی علوم تربیتی داشتم و به دلیل داشتن شرایط ایثارگری در پست مامور امور انتظامی مشغول به کار شدم ولی با تحصیل مجدد موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد حقوق بین الملل گردیدم و 2 بار تقاضای تغییر پست سازمانی را ارائه نمودم که سازمان هر بار به دلایلی از جمله اینکه پست بدو استخدام شما مامور امور انتظامی بوده از انجام این کار خودداری نمود با توجه به اینکه بنده فرزند شهید میباشم آیا میتوانم از طریق استناد به ماده 7 قانون تسهیلات استخدامی جانبازان ( با توجه به اینکه وفق قانون فرزندان شهید همانند جانبازان 50 درصد و بالاتر محسوب میشوند) و همچنین تبصره 6 ماده 2 آیین نامه ساماندهی اشتغال فرزندان شاهد از طریق کمیسیون ماده 16 دیوان عدالت اداری درخواست تغییر پست سازمانی خود را ارائه نمایم
2- برای هماهنگی جهت انجام این مهم توسط شما چگونه باید به اقدام کنم متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید جهت وکالت تماس بگیرید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم این موضوع تخصصی است