مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام
همسر بنده در یک بازه زمانی بصورت همزمان دادخواست مطالبه نفقه حقوقی در شورا حل اختلاف و شکایت ترک انفاق کیفری در داسرا مطح نمود.
با توجه به اینکه با هم زیر یه سقف زندگی می کردیم و بنده ماهانه سیصد هزار تومان هم پول به حسابشون می ریختم و خود زوجه اقرار کرد که برایش لباس و هزینه های درمانشون رو میدهم از جنبه حقوقی حکم به بی حقی زوجه صادر شد و رای قطعی شد.
ولی متاسفانه در دادگاه کیفری، زوجه همه چیز رو انکار کرد و قاضی دادگاه کیفری اصلا اعتنایی به حکم نفقه حقوقی نکرد و به دوسال حبس محکوم شدم و گفت من از دادگاه حقوقی تبعیت نمیکنم.
این یعنی ظلم به معنای واقعی در حق بنده.
به رای کیفری اعتراض کردم ولی دادگاه تجدیدنظر اعتنا نکرد و رای دادگاه بدوی رو تایید کرد
البته قضات تجدیدنظر به دلیل مسائل غیر اخلاقی اخراج شده اند.
چکار کنم و چه راهی پیشنهاد می دهید؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر حکم قطعی شده به جز تحصیل رضایت شاکی هیچ کاری نمیتوانید بکنید. ضمنا سیصد هزارتومن برای نفقه یک زن کافی نیست. چرا خودت را گول میزنی؟