مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال لایحه دفاعیه توسط خوانده

با سلام
بنده 5 ماه قبل دادخواستی را در دیوان عدالت اداری ثبت کردم و از اداره آموزش و پرورش کردستان و سازمان اداری استخدامی کشور بابت تبدیل وضعیت استخدامی شکایت کردم اما 5 ماه از ثبت شکایت و 5 ماه از صدور ابلاغیه توسط شعبه به دو ارگان مذکور گذشته و فقط یکی از ارگانها لایحه دفاعیه ثبت کرده و اون یکی هنوز اقدام به ارسال لایحه دفاعیه نکرده،حالا 5 ماهه که من منتظر صدور رای از شعبه هستم ولی پیگیری که کردم گفتن یکی از ارگانها مونده که لایحه دفاعیه ارائه بده
سوالم اینه که با توجه به مهلت قانونی ارائه لایحه دفاعیه از طرف خوانده در ماده 30 که یک ماه هست آیا قاضی می تونه بعد از گذشت 5 ماه از مهلت مقرر ارائه لایحه دفاعیه یکی از خواندگان مدارک بنده رو بررسی کنه و رای صادر کنه؟
بنده 1401/05/12 شکایت کردم و وقت نظارت 1401/11/08 به پایان می رسه
ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

عدم ارسال لایحه دفاعیه توسط خوانده لایحه دفاعیه