مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ برای دختر صاحب خانه

با سلام.
اینجانب در واحد آپارتمانی 4 واحدی زندگی میکنم و طبقه دوم که خانم مسنی است و ماشین ندار به تنهایی خانه را اجاره کرده است که این خانه دارای پارکینگ شخصی می باشد.
ولی دخترش که ساکن آپارتمان نیست و مهمان این خانم می باشد خودرو را در پارکینگ مادرش پارک می کند و می گوید که من مهمان مادرم هستم و می توانم خودرو را در پارکینگ مادرم پارک کنم.
آیا دختر مالک می تواند در پارکینگ مادرش پارک کند.
لازم به ذکر است اینجانب خودرو خود را در 5 کوچه پایین تر در پارکینگ پارک می کنم.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی است اسناد باید به رویت برسد و بعد تصمیم گیری کرد چه راه کاری بهتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر آن ما در پارکینگ داشته باشد و فقط یک ماشین آن هم ماشین دخترش در آنجا پارک شود من این دارد زیرا از محدوده پارکینگ خود استفاده کرده و مزاحمتی برای بقیه نداشته

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در پارکینگ اختصاصی خودشان ایرادی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می تواند پارک اختصاصی خودشان است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر می تواند در پارکینگ اختصاصی مادرش پارک کند