مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام بنگاهی حدود دومیلیون پول از ما به عنوان ودیعه گرفت که تا موقع که بقیه پول جور شه خونه به کسی داده نشه در مقابل سفته داده ولی بعد چند روز متوجه کلاهبرداری طرف شدیم که مغازه پلمپ شده به بهانه جور شدن بقیه پول به طرف زنگ زدیم که بیاد ولی خودش نیومد شاگردش اومد و بیست پنج میلیون دیگه سفته به عنوان ضمانت داد که ما سفته و کارت ملی شاگردش رو گرفتیم و پول ندادیم ولی طرف اصلی رو نمیتونیم پیدا کنیم چیکار کنیم میتونیم از شاگردش به عنوان همدست شکایت کنیم واینکه فرد اصلی مکانش نامشخصه و اینکه منزل پسرش رو هم میدونیم ما الان چیکار کنیم با این اوصاف از کی شکایت کنیم به نتیجه برسه

پاسخ ها :

یک وکیل

شما فقط میتوانید از راه طرح دادخواست حقوقی مطالبه وجه به میزان 2 میلیون تومن علیه بنگاهی برای شورای حل اختلاف احقاق حق کنید.