مشاوره حقوقی رایگان - قصور در نگهداری مدرک پزشکی

سلام. اینجانب در خدمت سربازی بیمارستان ارتش عمل کردم و بعد از آن گواهی استراحت عمل خود را تحویل یگان دادم ولی یگان اصل آن گواهی را گم کرد و بعد از آن به بیمارستان مراجعه کردند و کپی برابر با اصل آن را تهیه کردند در حالی که اصل گواهی را گم کردند... نامه شکایت هم به بازرسی یگان نوشتم ولی اقدامات لازم را انجام ندادند و مطابق مقررات برخورد نکردند... اینجانب خدمت سربازی خود را به پایان رسانده...
سوال من این است که میتوانم به دادسرا نظام در صورت این سهل انگاری و قصور و عدم مراقبت کافی از گواهی پزشکی اینجانب شکایت کنم؟؟؟
فقط به این دلیل میخوام شکایت کنم که ثابت کنم همیشه قانون و تنبیه واسه سرباز نیس...خیلی اذیت شدم داخل خدمت...
ضمنا خدمت اینجانب به پایان رسیده ولی یک نامه شکایت در بازرسی یگان دارم که اقدام لازم را نکردند... لطفا راهنماییم کنید...ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به نظر نتیجه نمیدهد