مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقم از همسر

سلام من مادرم را پدرم ازسال 72 تاهمین تاریخ ترک کرده است وازآن زمان تابحال حتی خرجی هم نداده است ویک باب مغازه و3دانگ زمین مسکونی درشهرلردگان فروخته وبه مادرما یک ریالی هم نداده ضمن این مغازه وزمین رادرزمانی که بامادرمن بوده خریده حالا مادرم برای گرفتن حقش بایدچکارکند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ترک انفاق می‌توان طرح شکایت کرد
نفقه گذشته و حال آینده زوجه قابل مطالبه است
بنظر امکان طلاق برای مادر وجود دارد
حتی المقدور با یک وکیل مشورت نمایید

یاسمن رضایی

سرکار خانم یاسمن رضایی :

سلام، هرچند که موضوع پرونده نیازمند بررسی و مباحثه بیشتر می باشد اما در مجموع مادر شما میتوانند برای دریافت مهریه و حقوق مالی خود اقدام نمایند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر شما میتوانند برای دریافت مهریه و حقوق مالی خود از جمله نفقه گذشته و حال اقدام نمایند.درخواست طلاق را اگر پدر شما دهد تانصف دارایی به مادرتان تعلق میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید
و درخواست اجرای مهریه را نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایشان می توانند مطالبه مهریه و حقوق مالی خود را داشته باشد تا از اموال همسرش توقیف شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مادرتون مهریه دارد می تواند مهریه خود را مطالبه و اموال شوهرش را توقیف کند.
و اگر هنوز طلاق نگرفته اند نفقه نیز قابل مطالبه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاریه دهد و مهریه خود را به اجرا بگذارد.بابت ترک منزل و ترک انفاق ( بیش از 6 ماه)امکان طلاق دارد و از مصادیق عسر و حرج است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوجه می تواند نسبت به حقوق مالی خود مانند نفقه، مهریه و....اقدام نماید