مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

باسلام. بنده3سال که ازدواج کردم با همسرم هیچ اختلافی نداریم مادرزنم و ابجیش و پدرش در زندگی ما دخالت میکنن و 4ماه که زنمو بردن منم شکایت کردم و به تمکین محکوم شدن باز نمیزارن بیان و میگن مهریه جهیزیه رو میخاییم. و حتی باز نم دوتای پیش قاضی مشیم همسرم میگه میرم خونه شوهرم و اشتیمون میده تا همسرم پدرشو میبینه میگه نه و پدرزنم جلو قاضی همسرمو تهدید کرده که اگه بره خونه شوهرش از شناسنامه اسمش درمیاره. بخاطر اینکه من با همسرم در ارتباط نباشم گوشیش گرفتن و ازشهرستان به شهر دیگه که دوره کوچ کردن ممنون میشم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

قانونا کسی حق دخالت در زندگی شما را ندارد. همسرتان باید به زندگی خودش بیندیشد . اما اگر استقلال فکری ندارد و بدون اجازه پدرش نمیخود به خانه برگردد شما باید خودتون را به پدر زن ثابت کنید. ضمنا مهریه حق زن هست و شما به ایشان بدهکار هستید.