مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام خسته نباشید
پدر بنده از همسر قبلی خود یک فرزند داشتن که به دلایل مشکلات مالی میبرن بهزیستی و حدود یکسال پیش قبل از فوتشون نشونه های اون فرزند رو دادن و بعد از پیگیری یک فردی پیدا کردیم که ژنتیکش با پدرمون یکی بود.
این فرد در زمانی که بهزیستی بوده یک شخص که از لحاظ مالی وضعیت خوبی داشته پدرخوندگیشو قبول میکنه و به اسم فامیلیه اون شخص براش شناسنامه تهیه میشه.
وحالا بعد از پیگیری ما و پیدا کردن اون شخص و تشخیص مثبت بودن ژنتیک با پدر ما
دادگاه ژنتیک  رو قبول میکنه و الان شخص ادعای دریافت ارث از پدرما کرده بدون اینکه فامیلش رو به فامیل پدر ما تغییر بده یا حداقل اسم پدر ما بیاد داخل شناسنامش ، رفته برگه انحصار ورثه گرفته و سندهای ما که از ملک پدرمون بهمون رسیده رو باطل کرده و خودشم جزعه وراث شده.
دو سوال داشتم:
1-آیا تعیین مثبت بودن ژنتیک پدر بنده و ایشون ملاک قدرتمندیه که ایشون واقعا فرزند پدربنده هستن؟
2-طبق کدوم ماده میشود بدون تغییر فامیل و بدون وارد کردن اسم پدر بنده جزعه وراث شود؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از مثبت بودن DNA اثبات نسب باید داده شود. بعد از اینکه نسب ایشان با پدر شما ثابت شد ایشان جزء ورثه میشود حتما نیاز نیست فامیلی اش یکی باشد.