مشاوره حقوقی رایگان - برخورد خودرو با عابر و متواری شدن

باسلام خدمت کارشناس محترم. من دوماه پیش در انتظار تاکسی کنار خیابان بودم خودروی با دنده عقب به کمر من برخورد که بعد از امدن امبولانس متواری شد و بعد از بیمارستان و جواب 2ماه طول درمان پزشک قانونی کلانتری محل طی مراحل قضایی با داشتن شماره پلاک خودرو راننده را احضار نمود. و درخواست بیمه نامه کرد. که راننده گفت من چند روز پیش ماشین را فروختم. من میخواهم بدانم ایا شکایت من به نتیجه می رسد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله شکایت کیفری نموده و به جدیت دنبال کنید بهتر است با وکیل دادگستری اقدام کنید تا نتیجه حتمی و به نفعتان رقم بخورد. فروش یا عدم فروش هم تاثیری در جرم ارتکابی ندارد

زهرا غریب زاده

زهرا غریب زاده :

استان :

سلام قطعا پیگیرهای لازم را انجام دهید و حق و حقوق شما محفوظ میماند و انشالا نتیجه میگیرید