مشاوره حقوقی رایگان - امکان اخراج بعد از 5 سال

سلام. من در شرکتی با سمت کارمند فنی و ایمنی مشغول بکار هستم و تا آخر سال قرارداد دارم و 5 ساله م تا آخر سال کامل میشه الان مسئولمون عوض شده و میگه آخر سال اخراجمون میکنه آیا بعد از 5 سال سابقه میتونه به جای من جایگزین بیاره و منو اخراج کنه؟ مرسی

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتان مبهم هست در مورد قرارداد تون ننوشتید که سال به سال تمدید میکنید یا اول یکجا بسته اید یا اصلا قراردادی دارید یا خیر بدین جهت امکان پاسخگویی وجود ندارد ولی در صورتیکه قرارداتان سال به سال بوده باشد یا اگر قراردادی ندارید احتمالا بله امکان تعدیل نیرو وجود خواهد داشت که میتوانید از طرق قانونی اعاده به کار یا دریافت بیمه بیکاری یا ..... اقدام کنید