مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کاری

باسلام من راننده جرثقیل هستم هنگام کار صاحب کار بالای ماشین کمپرسی انگشت دست خود را بین زنجیر و ورق قرار داد و دچار شکستگی و احتمالا پارگیه تاندون شده. جرثقیل من فاقد بیمه قلاب و خودم گواهینامه ویژه جرثقیل ندارم و حالا صاحب کار شکایت کرده ادعای دیه دارد از شما تقاضای راهنمایی دارم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به احتمال زیاد محکوم به پرداخت دیه و نیز جزای نقدی خواهید شد چون پروانه متناسب با وسیله نقلیه نیز ندارید بهتر است جلب رضایت نمایید تا لااقل از جنبه عمومی در امان باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم