مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق و عدم معرفی داور

سلام من وکالت طلاق از همسرم دارم و اونو اجرا گذاشتم همچنین تعهد مهریه ماهیانه هم داده طبق شرایط و اجرای وکالت طلاقم جلساتی صورت گرفت که یک جلسه مبنی بر تعیین داور گذاشته شد و من بخاطر مجروحیتی که داشتم توان حضور در جلسه معرفی داور رو نداشتم تعیین معرفی به مدت 7روز بود بعد از 7روز قرار بر این بود که اگر من کسی رو معرفی نکنم خود دادگاه کسی را معرفی و تعیین کند مدت ها گذشته و هیچ ابلاغیه ای نیومد این به معنی این است که روند تغییر یا مختومه شده؟ چکار باید کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با ارایه پرونده کلاسه تان به شعبه مراجعه و اخذ نتیجه کنید .