مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول پیش

سلام من و همسر موقتم که یه دختر بچه هم داریم توی خونه اجاره ای زندگی میکنیم چند وقت پیش شوهرم رو به خاطره خیانت در امانت دستگیر کردن و بردن الان من میتونم پول پیش خونه رو که به اسم همسرم بوده رو بگیرم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صاحبخانه اصولا پول را به کسی که در اجاره نامه مشخص شده تحویل میدهد و ملزم نیست به شما تحویل دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در زندان به ملاقات همسرتون برید و وکالت‌نامه بگیرید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر این پول در واقع باید به شوهرتان پرداخت شود مگراینکه از همسرتان وکالت بگیرید و یا اینکه مالک موافقت نماید که به شما پرداخت نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر مگر به عوض مهریه آن را توقیف کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر باید ازش وکالت بگیرید، با قاضی ناظر بر زندان صحبت کنید و محضر دار می رود داخل زندان ازش وکالت می گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خیر مگر همسرتان با اذن وکالت به شما امکان اخذ ودیعه را داشته باشید

الناز هوشیارزاده

سرکار خانم الناز هوشیارزاده :

سلام خیر نمی توانید مگر انکه با رضایت موجر و همسرتان قرارداد اجاره به شما منتقل گردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با داشتن وكالت از همسر و اذن و اجازه وي شدني است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام صاحبخانه پول رابه کسی می‌دهد که طرف قرارداد وی باشددرغیراینصورت غیر