مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده به یک شعبه خاص

با سلام. بنده یک پرونده داشتم مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی در شعب یکی از دادگاه ها و بعد از 3 سال رای به نفع بنده صادر شد. حالا با همون شخص در رابطه با موضوع همین پرونده که سند یک ملک هستش، دعوی دیگری می خواهم مطرح نمایم تحت عنوان کلاهبرداری، می خواستم بدونم چون قاضی پرونده اشراف کامل داره نسبت به موضوع این پرونده که خیلی پیچیده هستش ، چجوری میتونم درخواست کنم که پرونده توسط این فرد بررسی بشه ؟ آیا امکان پذیر هستش ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در شکوائیه به این موضوع اشاره کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دعوای قبلی شما دعوای حقوقی بوده و اتهام کلاهبرداری یک دعوای کیفری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان ندارد مطلقا

الزام به تنظیم دعوای حقوقی است
و کلاهبرداری دعوای کیفری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده قابل تغییر نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده کیفری اساسا در مرجع دیگری رسیدگی خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر ناشی از یک منشا باشد یا ارتباط کامل داشته باشد یک شعبه رسیدگی می‌شود البته اگر کلا پرونده قبلی بسته شده باشد همچین درخواستی خلاف قانون است چرا که ارجاع پرونده به شعب را مقام قضایی مربوطه انجام میدهد