مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام
مستاجر از دست موجر شکایت کرده کیفری

همچون ورود به عنف و ضرب و جرح ،موجر هم از دست مستاجر شکایت کرده کیفری همچون تخریب خیانت در امانت و غیره
آیا امکان اینکه یکی از طرفین درخواست بدهند که پرونده‌ها در یک دادگاه یک شعبه بررسی شود هست به چه صورت؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طیی یک لایحه از قاضی تجمیع پرونده هارا بخوایهد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

به شعبه بازپرسی اعلام نمائید، که پرونده مرتبط در جریان هست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بایدبه هردوشعبه اطلاع داده شود پرونده ها در یک شعبه رسیدگی گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طی لایحه در خواست رسیدگی توامان مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر پرونده ها با اشخاص یکسان باشد و از یک منسا باشد میتوانید درخواست ادغام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با توجه به اینکه مرتبت است می توانید درخواست بدهید در یک پرونده به موضوع شکایت رسیدگی شود.
توجه داشته باشید تشخیص مرتبط بودن موضوع با قاضی پرونده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری اصولا ادغام می‌شوند
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید درخواست دهید که پرونده‌ها در یک شعبه رسیدگی شود

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
بله درخواست رسیدگی توامان امکانپذیر است.