مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض کمیسیون 120بعد از شانزده سال پس از فوت پدرم که قید کردند فوت عادی درحالی که در حین خدمت بوده

باسلام بنده پدرم سال 82 طی یه سانحه تصادف در محور سبزوار شاهرود به لقای الهی پیوست بنده در آن زمان هفت سال سن داشتم اکنون بعد از 16سال متوجه شدم که کمیسیون120 فوت پدر بنده رو عادی تلقی کردند در حالی که پدر در حین دوره عالی مخابرات ارتش مرامخ تهران دچار حادثه رانندگی شده بعد باتوجه به این که رای اعضای کمیسیون120 ناعادلانه بوده بنده اکنون میخواهم اعتراض کنم به دیوان عالی عدالت کشور در باب اینکه مجدد حوادث 16 سال پیش را بازنگری کنند تا حق به حق دار برسد لطفا اگر میتوانید راهنمایی بفرمایید نکته ای که میتواند مرا کمک کند پیشاپیش از حسن توجه شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید.اگر ثابت شود قتل غیر عمدی بوده مستحق دیه هستید