مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف و ضرب و شتم به زور وارد شدن وسایلم را در کوچه خیابان ریختن و قفل زدن

بنده به مدت یکسال یک سوییت رو اجاره کردم و موجر چون سپاهی هستن هر روز بنا ب دلایلی خواسته و پیشنهاداتی از بنده داشت و چون بنده جواب رد دادم منو تهدید کردند ناگفته نماند چون ب همسرشون اطلاع دادم ایشون هم صبح شنبه ساعت 5/5صبح با همسر و یک مرد دیگه به زور وارد خونه من شدن بنده رو کتک زدن ب حدی ک دماغ و صورتم خونریزی بعد وسیله هامو ریختن تو خیابون منو ک ب زور انداختن تو خیابون من رفتم کلانتری محل بعد اومدم دیدم موجر قفل زده به در خونه ام لطفا راهنماییم کنید ایشون چون سپاهی هستن دست منو بستن چکار کنم لطفا

پاسخ ها :

ورود به عنف موجر ضرب و جرح توسط موجر بیرون ریختن وسایل مستاجر ورود به عنف ضرب و جرح