مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

با عرض سلام و خسته نباشید.بنده خانمی هستم ک حدودا زمانی ک 18ساله بودم با اقایی قرار داشتم و دستگیر شدم من رو به کلانتری بردن اما شب رو برگشتم خونه اما روز بعدش گفتن ک باید بیای دادگاه.و زمانی که من رفتم فقط قاضی باهامون صحبت کرد وولمون کردن.داخل کلانتری از ماتعهدکتبی گرفتن واثرانگشت.الان این برای من سوپیشینه محسوب میشه؟چون قراره سوپیشینه بگیرم.واینکه برای استخدام برای من ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟؟

پاسخ ها :

شیرین محمودزاده نیکنام

سرکار خانم شیرین محمودزاده نیکنام :

سللم‌و‌عرض ادب
خیر سوپیشینه محسوب نمیگردد
به جهت اینکه اساسا پرونده قضایی و رای به محکومیت برای شما صادر نشده است