مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت در دادگاه کیفری یک و اینکه خود دادگاه میفرسته دادگاه کیفری دو

در خصوص اعتراض مورخ 1401/9/9 آقای .........فرزند .......نسبت به قرار موقوفی تعقيب به لحاظ مرور
زمان به شماره ... - 1401/8/22 صادره از سوی شعبه 10 بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحيه 32 تهران
صرف نظر از صحت و سقم موضوع نظر به اينکه عنوان مذکور در قرار صادره (تحصيل مال از طريق نامشروع) در
صلاحيت دادگاه کيفری دو قرار دارد و با عنايت به اصل صلاحيت دادگاه مذکور مستندا به مواد 301 و 302 و 271 و
273 قانون آيين دادرسی کيفری قرار عدم صلاحيت به شايستگی و صلاحيت رسيدگی دادگاه کيفری دو تهران صادر می
گردد. تصميم دادگاه قطعی است. دفتر محترم پرونده از آمار کسر ضمن برگ شماری، به دادگاه کيفری دو تهران ارسال
شود.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بنده متوجه سوال شما نشدم فقط شرح حال بیان نمودید

اما آنچه که از پیام شما مشخص است دادگاه کیفری دو پرونده ثبت و به شما ابلاغ خواهد شد