مشاوره حقوقی رایگان - برقراری مستمری پدر بعد از فوت

با سلام
پدر بنده در سال 91 بر اثر بیماری کلیوی فوت کردن که بیمه شون کمتر از 5 سال بود و چون متاسفانه سال آخر 85 روز براشون بیمه رد شده بود، مستمری شامل مادر و برادر صغیرم نشد که بعد از پیگیری های شدید الان فقط در حد 80 هزارتومان برابر سنوات پرداختی بهش بیمه پرداخت میکنند.
با توجه به این سوابق، آیا میتوان مستمری با حداقل حقوق (در حد یک میلیون) برای مادرم برقرار کرد؟ چون مادر بنده از هیچ جایی درآمد ندارند و برادرم 10 ساله هستند؟!

پاسخ ها :

یک وکیل

باید اداره بیمه مراجعه کنید.