مشاوره حقوقی رایگان - انتقال خودرو

باسلام و ادب. بنده خودرو ثبت نامی خود را در زمان تحویل به خود نمایندگی با قولنامه فروختم. در قولنامه تاریخ پلاک و محضر حداکثر 25روز بعد از تنظیم قولنامه (8مرداد) نوشته شده و خسارت و حق فسخ نوشته نشده و اینکه مبلغی1میلیون هم برای هزینه محضر نگه داشتن چون بعهده فروشندس (بنده) و ذکر شده که من فروشنده باید 2بار در محضر حاضر بشم یکی برای وکالت تعویض پلاک و دومی برای انتقال سند. البته نمایندگی هم بفرد دیگری فروخته. 12روز پیش به محضر رفته و امضا وکالتنامه تعویض پلاک را دادم و مهلت 10روزه تعیین شد که دیروز (27مرداد) مهلت به پایان رسیده و گفتن تعویض پلاک انجام شده. روز شنبه 1شهریور این مهلت 25 روزه به پایان میرسد. خواهشمندم بفرمایید بعد از این مهلت 25روزه برای تعویض پلاک و انتقال محضری، بنده از نظر قانونی چه اقدامی میتونم انجام بدم و اینکه اونها آیا میتونن کار خلافی انجام بدن که من متضرر بشم؟ و آیا این معامله درست بوده؟ بنده واقعا روحیه قانونی دارم و نگرانم. ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون از پاسختون ولی من هنوز جواب کافی دریافت نکردم. بعد از 25روز بنده چه اقدام قانونی میتوانم انجام بدم

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با اتمام پروسه انتقال سند هیچگونه مسئولیتی بر گردن شما نیست البته حتما باید در محضر خانه این مهم درج شود