مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در حین خدمت

سلام خسته نباشید بندی در سال 83 در حین خدمت از پشت بام افتادم استخوان رانم ترک برداشت الان هم در ناحیه ران درد دارم میتونم جانبازی یا غرامت یا از کار افتادگی بگیرم؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تمامی موضوعات که شما فرمودید امکان پذیر است امکان دارد دارد که برای شما لحاظ شود می‌توانید تشریف ببرید و تشکیل پرونده بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند یک بررسی جامع از پرونده شما و همچنین رویت نظریات پزشکی قانونی میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جانبازی منتفی است غرامات میتوانید مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه با تقصیر خودتان دچار حادثه شده اید از کار افتادگی دریافت نمیکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جانبازی خیر امکان ندارد
از کار افتادگی خیر امکان ندارد