مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در هنگام خدمت

باسلام و خسته نباشید
بنده در سال 1379 در سازمان زندانها در شهر ایرانشهر خدمت میکردم که در حین خدمت پای چپم آسیب دید که بعد از انتقال به بیمارستان ایرانشهر و از آنجا به کلینیک امام سجاد تهران و سپس به بیمارستان ثامن الائمه ی مشهد و بعد از چند عمل جراحی و در انتها جراحی پلاستیک حدود چهار ماه به طول انجامید و هنوز که هنوز است اثرات جراحی رو پای من به وضوح مشاهده و حتی دو عدد از انگشتانم همیشه هنوز مورد دارد (بعد از حدود 20 سال) تمام مدارک و حتی چک هزینه ای که سازمان زندان های سیستان و بلوچستان به بیمارستان مشهد داده را دارم و فقط برگه ی حادثه را ندارم با تشکر از شما که راهنما بی کنید که چکار کنم و آیا چیزی به بنده تعلق میگیرد و کجا باید اقدام کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پول بیمه و حقوق از کارافتادگی ممکنه تعلق بگیرد به دیوان عدالت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید