مشاوره حقوقی رایگان - مجروحیت سال 68

سلام. من در سال 68 در یک رزمایش دچار موج گرفتگی شدم به علت نداشتن صورت سانه در پادگان دو فرم چند پاسدارها به عنوان شاهد سانه پر کردم پادگان مجروحیتم را تایید کرد ولی در کمیسیون تهران رد شد. چه کاری میشود کرد برای گرفتن حقی که از من گرفته اند. ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اعتراض به رای کمیسیون وجود خواهد داشت
و شما میتوانید در دیوان عدالت اداری اقامه دعوا نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به دیوان عدالت شکایت خودرا مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه اعتراض خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

اعتراض به نظر کمیسیون و بعد شکایت به دیوان عدالت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید