مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

باسلام من 10 سال است که در آزمایشگاه شرکت کاشی و سرامیک کار میکنم میخواستم بدونم با تو جه به گرد و خاک های زیان آور در آزمایشگاه آیا سختی کار به من تعلق میگیرد؟؟
ممنون

پاسخ ها :

آسیه حضور بخش

آسیه حضور بخش :

سلام
نظر به اینکه در قانون، مصادیق مشاغل مشمول سختی کار تعیین نگردیده چنانچه شرایط محیط کار غیراستاندارد بوده بلحاظ فیزیکی یا شیمیایی موجب بیماری جسمی یا روانی ناشی از کار گردد میتواند موجب استحقاق مطالبه سختی کار گردد.

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
کارهای سخت و زیان آور ،کارهایی است که در آن ها عوامل فیزیکی ، شیمیایی ، مکانیکی و بیولوژیکی محیط کار ، غیر استاندارد بوده و در اثر اشتغال کارگر تنشی به مراتب بالاتر ازظرفیت های طبیعی (جسمی و روانی) در وی ایجاد گردد که نتیجه آن بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن بوده و بتوان با به کار گیری تمهیدات فنی ، مهندسی ، بهداشتی و ایمنی و غیره ، صفت سخت و زیان آور بودن را از آن مشاغل کاهش یا حذف نمود .