مشاوره حقوقی رایگان - عدم سوءپیشینه و حکم جلب

سلام و عرض ادب
اگر کسی ساکن شهرستان تحت پیگرد قانونی باشد یا حکم جلب سیارش صادر شده باشد و اطلاعی از جلب نداشته باشد ، اگر این شخص اقدام به دریافت گواهی عدم سوءپیشینه کند
اول اینکه، آیا در گواهی عدم سوءپیشینه حکم جلب یا تحت پیگرد بودن این شخص درج می شود؟
دوم اگه با فرض داشتن حکم جلب، اداره آگاهی همون لحظه اون شخص رو بازداشت میکنه؟
با تشکر

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

با سلام
اگر برگ جلب صادره مربوط به محکومیت کیفری باشد معمولا در گواهی سوپیشینه قید میگردد و امروزه برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه نیازی به مراجعه به اداره آگاهی نیست و میتوان از طریق اداره پست اقدام نمود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم