مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

از رابطه نامشروع بیماری مقاربتی گرفتن از نظر کیفری و حقوقی مجازاتش چیه ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باتوجه به اینکه اساس رابطه نامشروع غیر قانونی و حرام است در صورت اقدام برای شکایت در صورتی که تحت عنوان رضایت هر دو طرف صورت گرفته باشد و طرف مقابل نیز این عمل را تایید کند علاوه بر محکومیت به مجازات رابطه نامشروع می توان هزینه درمان را از فرد مقابل دریافت نمود که البته با توجه به عنصر رضایت کمی مشکل به نظر می رسد
در صورت عدم رضایت می توانید با در دست داشتن دلایل و مستندات اقدام به شکایت کرده و علاوه بر اخذ هزینه درمان ، ارش البکاره و مهر المثل نیز دریافت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در مرجع قضایی ابتدا باید موضوع سرایت و عمدی بودن سرایت و علم و آگاهی سرایت دهنده به بیماری خود احراز گردد و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است تحت عنوان قاعده مسؤلیت مدنی و لاضرر....
لیکن بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد