مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کسی که بیماری مقاربتی را منتقل کرده است.

سلام وقت بخیر
من با آقایی آشنا شدم که در نیروی دریایی ارتش (نیروهای مسلح) شاغل هستند و تمام مدارکشان را بعد از آشنایی به من نشان داده و محرم شدیم در سومین ارتباطمان زخمی روی ایشان دیدم خواستم آزمایش دهند که هرپس ایشان مثبت شد. بعد به من میگن من سالم هستم. من بعد از گذشت چندین سال از متارکه ام با ایشون آشنا شدم و ایشون سالهاست این بیماری را دارند و وقتی من هم فهمیدم دیگه رابطه شان را قطع کردند. من میتونم از ایشون شکایت کنم؟ البته بعد از اینکه جواب آزمایشات خودم آمد. و اینکه چه نوع شکایتی و در چه مرجعی با چه موضوعی می توانم داشته باشم؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان شکایت وجود دارد ولی باید عمد و سؤ نیت ایشان احراز گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که به شما منتقل شده باشد می توانید اقدام نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام سفته امانت نبود بلکه به عنوان ضمانت بوده و شما می توانید مبلغ آن را وصول کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله امکان شکایت وجود دارد در صورتی که مدارک مثبته داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان شکایت وجود خواهد داشت
ولی باید عمد و سؤ نیت ایشان احراز گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر منظورتون زخم روی آلتشان هست و آزمایشات مربوط به بیمارهای مقاربتی را دادید صبر کنید تا نتیجه که امد اگر بیمار شده بودید، فورا شکایت کیفری انتقال بیماری مسری تقدیم کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت کیفری علیه ایشان انجام دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سوالها و وضعیت بوجود امده مبهم است قابلیت بررسی دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به قانون‌مسئولیت مدنی و جلوگیری از بیماریهای واگیردار قایل شکایت کیفری و حقوقیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید بتوان سوءنیت ایشان را اثبات نمود امکان شکایت بله وجود دارد و بی مهم اثبات عمد است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اظهارنظر مستلزم بررسی موضوع ومستندات است...

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

بله امکان شکایت وجود دارد
ضمن اینکه سؤ نیت ایشان بایستی احراز گردد