مشاوره حقوقی رایگان - ثبت چک

باسلام و خسته نباشید. بنده از شخصی چک صیادی دریافت کرده ام با اینکه سررسید چک رسیده و بنده بارها از صاحب چک درخواست ثبت چک کرده ام ولی چک را ثبت نمیکند و هربار به نحوی بهانه می آورد آیا باید شکایت کنم. ممنون میشم بهترین راه را راهنمایی کنید. سپاسگذارم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابتدا اظهارنامه بدهید سپس دادخواست مطالبه وجه چک

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام چک ثبت نشده صرفاً تابع مقررات اسناد تجاری نبوده و به عنوان سند عادی قابل مطالبه است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله .بعنوان سندعادی مطالبه است دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه را مطرح نماید و به برگ چک استناد نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه چک ثبت نشده تنها راه ممکن این است که شما دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثبت نشده شما فقط میتوانید وجه چک را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید تا ظرف بیست و چهار ساعت ثبت کند در صورتی که ثبت نکرد می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و به عنوان سند عادی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما همان زمانی که چک را دریافت کرده می بایست ثبت انجام می شد در حال حاضر اما برای شما راه قانونی نیز وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر برای اینکه ثبت نمی‌کند نمی‌توانید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به استناد چک دادخواست مطالبه طرح کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید بعنوان سند عادی بدون وصف تجاری ان اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان الزام به ثبت وجود ندارد آنچه اکنون دارید چک نیست سند عادی است مطالبه مدنی نمایید وصف تجاری ندارد.