مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

با سلام و احترام
بنده سال 96 اقدام به خرید یک واحد آپارتمان به متراژ 220 متر کردم ( پیش خرید در یک برگه a4 با شاهد چون هیچ املاکی عقد قرارداد پیش خرید رو تقبل نمیکرد.خرید بنده در مرحله خاکبرداری بوده است ). از بابت تقدم خرید هم بنده 4 مین فرد خریدار از 8 واحد هستم.در قرارداد فی مابین پارکینگ بدون مزاحم قید شده است.
ولی الان در مرحله پایان کار و اخذ سند یک پارکینگ کم اومده و سازنده میخواهد به بنده پارکینگ ندهد. لازم به ذکر است در نقشه مصوب طبقه همکف پارکینگ بود ولی سازنده در اجرا همکف را تبدیل به مسکونی کرده. سوال اول اینکه راهکار پیشنهادی شما بزرگواران با عنایت به اینکه ارزش یک واحد 220 متری بدون پارکینک بسیار پایین خواهد آمد
و احتمالا قابل فروش هم نخواهد بود راه حل این مشکل چیست و اینکه بنده میتونم استناد کنم که چون طبقه همکف تغییر وضعیت کاربری صورت گرفته پس واحد همکف باید پارکینگ نداشته باشد و نه ما یا خیر؟
و سوال دوم اینکه با توجه به اینکه ما در قرارداد از بابت تحویل و یا تنظیم سند ضرر و زیان قید نکردیم و‌ فقط چک تضمین تنظیم سند به ارزش ملک در اون تاریخ گرفتیم و الان حدودا 2 سال از تاریخ مقرر تنظیم سند در قرارداد گذشته آیا بنده میتونم ادعایی در این خصوص داشته باشم یا خیر؟ چون 3 سال هستش برای اسکانم در جای دیگه ماهانه 6 میلیون تومان اجاره پرداخت میکنم‌.سپاسگزارم از عنایت و توجه شما سروران گرامی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

1 _ فروشنده مکلف است طبق قرارداد به شما پارکینگ بدهد در غیر این صورت باید رضایت شما را به نحوی جلب کند...
2 _ با توجه به عدم پیش بینی خسارت در قرارداد امکان مطالبه میسر نیست ....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما شکایت نمایید و نتیجه خواهید گرفت

بله شما باید دادخواست مطالبه خسارت تأخیر در انجام تعهد طبق نظر کارشناس مطرح نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید شکایت کنید و خسارت هم می توانید دریافت کنید
در خصوص پارکینگ ، پارکینگ به شما تعلق می‌گیرد و سازنده نمی تواند این حق را از شما بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه نتیجه هیچ موضوعی قابل پیش بینی نمی باشد اما در خصوص موضوع شما شانس بسیار زیاد است شما باید دادخواست مطالبه خسارت تاخیر در انجام تعهد طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساسِ تاریخ قرارداد باید پارکینگ به شما اختصاص پیدا کند. میتوانید در این خصوص دعوای مناسب طرح کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا علت عدم تنظیم قرارداد اینست که خرید شما محتملا مغایر با قانون و ایین نامه پیش فروش بوده ثانیا اظهار نظر مستلزم بررسی اسنادی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به عدم پیش بینی خسارت در قرارداد امکان مطالبه میسر نیست و البته شما میتوانید دادخواست الزام فروشنده به تحویل مبیع طبق قولنامه را ارایه کنید