مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی

سلام. در دادگاه بدوی حکمی به نفع بنده صادر شد و طرف بنده بعد از بیست روز به حکم اعتراض نکرد و با مراجعه حضوری به دادگاه به بنده اعلام کردند حکم قطعی شده است. سوال بنده این هست که آیا طرف بنده میتواند بعد از وقت بیست روزه درخواست تجدید نظرخواهی کند؟ آیا رای که قطعی شده است میتوانند دوباره این دعوا را مجدا مطرح کنند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

درصورت قطعیت رای تنها امکان فرجامخواهی یا اعاده دادرسی وجود دارد.

پرسشگر :

لطفا وکلای دیگر هم نظر بدهند

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

بستگی به رایی که صادر شده دارد باید مشخص بشه چه حکمی صادرشده بعضی از قرار ها اعتبار امرمختوم را ندارند یعنی میشود مجددا طرح دعوا کرد

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام.خیر.مگر این که اعاده دادرسی بکند که امکانش کم هست

صادق قادری

صادق قادری :

در موارد استثنایی و با اثبات عذر موجه از قبیل در حبس بودن، مرضی که مانع حرکت است، فوت همسر، اولاد و والدین، حوادث قهریه ، تجدید نظر خواهی ولو بعد از انقضای مهلت ، امکان پذیر است ، که در این صورت دادگاه پس از رسیدگی به عذر موجه و احراز ان پرونده را به دادگاه تجدید نظر ارسال میکند
2-حکم دادگاه( نه قرار) اعتبار امر مختومه را دادرد و قابلیت دادخواست مجدد در همان موضوع و همان افراد وجود ندارد ( بجز احکام استثنایی مانند اعسار، تمکین و...