مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مالکیت

با سلام وقت بخیر
من بعد از اختلاف خانوادگی که پدر مادرش همسرم را بردن من ماشینم را به یکی از همکارانم در تاریخ 1401/8/26 سند قطعی و مالکیت خودرو زدم همسرم 1401/8/29 مهریه را به اجرا گذاشته .
اونم بعد از 9سال سابقه نازایی از طرف خانمم
آیا امکان ابطال مالکیت خودرو را دارد؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است

وانگهی اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر همسر شما دادخواست ابطال معامله صوری بدهد و ثابت کند معامله شما صوری و به قصد فرار از دین بوده در این صورت امکان ابطال معامله وجود دارد .
نازایی تاثیری در پرداخت مهریه ندارد و مهریه به هر حال باید پرداخت شود.
اگر مدتی صبور باشید و طلاق ندهید در نهایت مجبور به طلاق توافقی خواهد شد
بهترین راه حل توافق است که یا توافق برای ادامه زندگی مشترک یا توافق برای طلاق