مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری اموال منقول از جارو تا پارو قبل از فوت

باسلام و وقت بخیر تمامی بزرگواران
ابتدا خواستم تشکر کنم بابت وقت و ارزشی که میگذارین و ب سوالات ما پاسخ میفرمایین و کلا بار مشکلات ما رو کم میکنید سوالم در مورد اموال منقول بعد از فوت بود اینکه
پدر و مادرم دوست ندارند بعد از فوتشون اموال از جارو تا پارو شون به بقیه وراث برسه میخواستم بدونم چه راهکاری هست که بشه انجامش داد و اعمال ثبتی و شاهدین که این خواسته عملی بشه راهنماییم کنید ممنون میشم اجرتان با خدا و امام حسین ع

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود همراه گرامی
تحت عنوان صلح فروش یا دیگر عقود نامعین می‌توانند اقدام کنند یا وقف نمایند
به هر تقدیر متنی تخصصی تنظیم گردد.
در قالب وصیت توصیه نمی‌شود..

الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اصولا پدر و مادر شما می توانند در زمانی که در قید حیات هستند اموال خودشان را به نام هرکسی که دلشان می خواهند بکنند و این امر مانعیتی ندارد ، ایشان می توانند اموال خودشان را به صورت صلح عمری در دفاتر به نام فردی که صلاح میدانید تنظیم نمایند تحت این شرایط تا زمانیکه در قید حیات هستند اموال تحت انتقاع شخص ایشان و بعد از فوت تحت مالکیت شخصی است که به اول صلح شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از فوت اموال متوفی به طور کامل طبق قانون بین ورثه تقسیم میشود واگر کسی تمایل دارد اموال خاصی بعد از فوتش تنها به برخی ورثه تعلق بگیرد باید در زمان حیاتش آنها را صلح کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانند ان را به خیریه دهند و یا به هرکسی ان را انتقال دهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به پدر و مادر شما می توانند اموال خود را صلح عمری به نمایند و برای خود نیز یک حق فسخ ای در نظر بگیرند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مالکین نسبت به اموال در زمان حیات مختار هستند و می توانند به هر کسی انتقال دهند اما بعد از فوت،انتقال قهری ماترک متوفی به وراث صورت میگیردبا گواهی انحصار وراثت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفتر اسناد رسمی صلح انجام دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اموال متعلق به مادر شما باشد ایشان در زمان حیات خود میتواند اموال را به شما بدهد

و اقرارنامه رسمی تنظیم نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تنظیم قرارداد صلح عمری برای غیر منقول و دیگر وسایل قراردادی متفاوت بنابر نوع وسایل تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صلح ویا اقرارنامه ای در این خصوص تنظیم نمایند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با مراجعه به دفتر اسناد رسمی صلح عمری تنظیم کنند. صلح عمری به این معنی است که تا زمانیکه خودشان در قید حیات هستند خودشان می توانند استفاده کنند و بعد از فوتشان کسی که به نفع او صلح شده