مشاوره حقوقی رایگان - فوت مالک خودرو و توقیف

با سلام. من پدرم از ماشین وکالت داشته که وکالت تاریخش تمام شده الان برای ترخیص و بنام زدن خودرو باید چه کارهایی انجام بدیم بعدشم کل ورثه راضی هستند که هر کاری که باید انجام بشه رو انجام بدن.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در ابتدا خدمت شما عرض کنم با فوت وکالتنامه از بین رفته ایران وکالتنامه دیگر اعتباری ندارد

موضوع شما نیاز به بررسی دارد چرا که سوالتون رو به صورت کلی بیان کرده اید اما

در این جا می بایست راه های قانونی آن انجام شود اینکه وراث اختلاف ای نداشته باشند دلیل نمی‌شود که راه های قانونی انجام نشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بر اساس گواهی انحصار وراثت تقاضای تقسیم ترکه و مهر و موم اموال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انحصار وراثت وراث وکالت جهت تعویض پلاک دهند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه با فوت ایشان وکالت نامه مذبور باطل شده است اما می توانید بعنوان شخص ذی نفع درخواست اخذ گواهی حصر وراثت کنید و امورات را به صورت قانونی پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید درخواست انحصار وراثت در شورا مطرح گردد

و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به طرفیت تمام ورثه اقامه گردد و

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق دفتر خانه مجددا از کل ورثه وکالت بگیرید و تعویض پلاک کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید از مالک مجدد وکالت داشته باشید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام اگر پدرت فوت شده و انحصار ورثه انجام شده ورثه میتوانند به شما وکالت بدند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ابتدا انحصار وراثت شود و سپس به طرفیت تمام ورثه الزام به تنظیم سند بدهید

رشید عنایت تبار

جناب آقای رشید عنایت تبار :

با سلام و احترام
اگر منظورتان این است که پدرتان مرحوم گردیده،با فوت وکیل(پدر)وکالت منحل گردیده و شما باید با مالک ماشین مذاکره نموده و وکالتی جدید بنام ورثه تنظیم نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مبایعه نامه داشتند دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول گواهی انحصار ورثه بعد وکالت به یک نفر از وراث بعد مراجعه جهت تحویل

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وراث با مدارک شناسایی و گواهی حصر وراثت به شما مجددا وکالت بدهند