مشاوره حقوقی رایگان - دعوا برای پارس حیوان خانگی

با سلام
من با سگم توی کوچه بودم
سگم ترسید و‌ پارس کرد یه اقا در همسایگیمون با من داد و فریاد کرد و بعد با همسرم که از بالکن منو می دید مشاجره کرد همینکه اومد سمت من همسرم‌ اومد بیرون و برای دفاع از من هلش داد
اون اقا هم با همسرم گلاویز شد
من بینشون مونده بودم
مرده اومد سمت همسرم که با سر بزنه توی صورتش که زد به تیر برق کنار خونمون
بعد رفت توی خونه سی ثانیه بعد اومد بیرون درحالی که با یه چاقو‌، یه خراش سطحی روی سینش بود!!!ما شاخ دراوردیم
دماغش انگار شکسته بود اما همسرم به هیچ عنوان چاقو نداشت و دوتا همسایه هم دیدن وسطهای دعوا که همسرم چاقو‌ نداشت
اقا زنگ زد به پلیس و‌ اورژانس که ببرنش و شکایت کرد
همسرم هم سر و‌صورت جای چنگ این اقا بود اونم رفت شکایت کرد
الان باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام هر کدام از طرفین دعوی ادعایی دارد باید بتواند اثبات کند .می‌توان به شهادت شهود .بازبینی دوربین های مداربسته استناد کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه ب دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دیه جراحات پرداخت گردد
شما هم باید شکایت نمایید