مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

با سلام خدمت وکلای محترم اینجانب حدود 5 ساله که ازدواج کردم از همان ابتدای زندگی همسرم بد اخلاق و بد دهان بود و به خانواده ام تمهت و افترا می زد من به خاطر حفظ ابرو سکوت می کردم و چیزی نمی گفتم تا شاید بعدها بهتر بشه به مادرش می گفتم که پسرت وقتی عصبانی میشه هر چی دم دستش باشه پرت می کنه و اون می گفت چیزی دم دستش نذارم بعدا فهمیدم که خودشون پسرشون را حمایت می کنند حاصل این ازدواج یه فرزند 17 ماهه است که سر هر موضوعی بهم میگه بچه را پرت می کنم منم از ترسم چیزی نمی گم ولی 3 هفته پیش که خانواده اش خونه بودند به خاطر بیماری فرزندم که سرطان دارند بی خودی دعوا راه انداختند که اینم بچه تو ما باید این همه خرج دعوا درمانش کنیم منم گریه می کردم که مگر من مریضش کردم به همین خاطر که من برای شیمی درمانی برده بودم سرم ریختند و گفتند که ما نمی خواستیم ببریم و خانواده اش به پدر و مادرم فحش دادند و من را خودشان اوردند خونه مادرم و گفتند ما تو را نمی خواهیم اون قدر خونه مادرت می مانی که اخر خودت بدون اینکه مهریه بگیری طلاقت می دهم ولی در دادگاه میگه که خودش خونه را ترک کرده و من نفقه نمی دهم در این مورد چه کار باید بکنم؟؟؟؟ اموال ایشان یه زمین قولنامه ای است که با هم شریک هستیم و یه زمین قولنامه ای خودش دارد که قولنامه اش دست خودشه من چطور می تونم اینو در دادگاه ثابت کنم و یه ماشین پراید دارند و کارمند هستند به نظر شما من باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید . در هرحال باید بدانید چه شکایتی باید بکنید و چطور آن را ثابت کنید.