مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام. من دوساله پیش فهمیدم به من خیانت کردی من گفتم کی رابطه جنسی داشتی گفتن نه دست به برآن گذاشتن تو 2سال دو یا سه بار نزدیکی کردن بامن الانم بچه دارشدن من خیلی اذیت میشم میخاستم ببینم آزمایش هست که به من راستشو بگی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر متاسفانه مگر دلایل متقن دیگری موجود با‌شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی با آزمایش DNA میتوان فهمید که ان جنین مال شماست یا مال کسی دیگه