مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام خسته نباشید 14ماهه باهمسرم جدا زندگی میکنیم یه پسربچه 5ساله هم داریم بچه رودادگاه میگه بایدبدی به خانم بچه هم نمیره پیش اون ازوقتی که جدا زندگی میکنیم پیش من هس دادگاه هم حضانت روداده بهش یارانه بچه روهم میدن به اون ولی بچه پیش من هست اصلا هم نمیان دنبال بچه 2ماهم میشه دوستام میکن انگار زنت بایکی دیگه داره حرف میزنه یکی دوباردیدیم میارن ازسر کوچه پیادش میکنن منم تواین 14ماه باهاش هیچ رابطه ندارم چیکاربایدکردکه ببینم این بجزمن باکسی دیگه رابطه جنسی داشت تواین14ماه یانه اگه امکان داره یه راهی برام نشون بدین ممنونم ازشما

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

پزشکی قانونی، اما نیاز ب پرونده و مدارک متقن هست و صرف حرف بقیه کافی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی محکمه پسند برای وجود چنین رابطه ای دارید میتوانید تحت عنوان جرم رابطه نا مشروع شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل خانواده و همچنین جرائم مرتبط با آن مثل رابطه نامشروع تعریف خاص و تحلیل خاص خود را دارد و صرف رابطه بدون در نظر داشتن شرایط و موقعیت باعث میشود هزینه و پول از بین روندو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی برای اثبات ادعای خود را دارد می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی و درخواست پرینت پیامک ها و تماس ها را بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که ایشان هنوز همسر شرعی و قانونی شما می باشند می توانید با در دست داشتن دلایل و مستندات تحت عنوان رابطه نامشروع از ایشان شکایت کنید ،
در خصوص حضانت فرزند با توجه به تفاصیل مذبور اقدام به لغو حضانت و ابطال یارانه های واریزی به حساب ایشان نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که از یکدیگر طلاق گرفته اید و دیگر با یکدیگر علقه زوجیت ندارید بنابراین شما با ایشان دیگر هیچ رابطه ای ندارید و هیچ خیانتی صورت نگرفته است. در نهایت شما می توانید مسببات سلب حضانت از ایشان را فراهم کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ادله جمع آوری کنید و بر اساس آن شکایت رابطه نامشروع مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ادله قانونی مناسب در اختیار دارید میتوانید شکایت کنید تا موارد مذکور بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست برای این خصوص ادله داشته باشید اگر شهودی دارید می توانید اقدام نمایید صرف ادعا کفایت نمی کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید مدارک محکمه پسند دال بر رابطه نامشروع با دیگران بدست بیاری بعد به اتهام رابطه نامشروع ازش شکایت کنی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اتهام ارتباط نامشروع بدون دلیل به فردی حتی همسر، هم گناه است و خلاف قانون ، نگهداری و تربیت فرزند وظیفه و از تکالیف پدر ومادر است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

هیچ راه قانونی ندارد مگر آنکه بر حسب تصادف سند و مدرک و اسکرین شات یا پیام خصوصی ایشان به دست شما برسد و گویای رابطه نامشروع ایشان با شخص دیگری باشد در آن صورت می توانید به عنوان ذینفع علیه هردوی آنها شکایت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وقت بخیر
برخی افراد با ایجاد ظن و گمان در دلتان سعی در بهم ریختن زندگی تان دارند
ابتداتحقیق کنید و مطمئن شوید بعد با مشورت خصوصی با وکیل، اقدام نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید ادله و دلایل محکمه پسندی در مورد خیانت همسر داشته باشید و بعد‌اقدام به شکایت از ایشان نمایید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

بعنوان رابطه نامشروع از ایشان شکایت کنید ارجاع میشود به پزشکی قانونی مشخص میشود

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

اگر طلاق گرفته اید شما امکان پیگیری این موضوع را ندارید

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جز با طرح شکایت نامشروع میسر نیست البته ار نتوانید ثابت کنید تبعات انرا باید بپذیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ادله قانونی مناسب در اختیار دارید میتوانید شکایت کنید تا موارد مذکور بررسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدون دلیل و مدرک صرف حرف های دیگران نباید اقدامی نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در صورت طلاق ، چنین حقی متصور شما نیست .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در صورت داشتن مدارک و ادله امکان شکایت رابطه نامشروع وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....