مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودروی متوفی

با درود . برادر متاهل و بدون فرزندم چنده ماه قبل داخل خودروی خودش سکته و فوت کرده اند و کلانتری ماشین رو توقیف و به پارکینگ فرستاده . میخواستم ببینم به عنوان برادر متوفی یا به همراه مادرم می‌توانیم ماشین رو آزاد کنیم تا بعد همسر و مادرم به کارهای انحصار وراثت برسد یا خیر در ضمن تمام مدارک ماشین نزد مادرم است . با تشکر از سایت دادراه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می بایست انحصار وراثت بگیرید و بعد بعد اقدام کنید