مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام، اینجانب سند آپارتمان بنام خودم هستش، پدر اینجانب آن را به عنوان سهم الارث بهم داد ولی شرط کرده که تا زمانیکه در قید حیات هستن من دخل و تصرفی نداشته باشم، از بنده هم وکالت گرفته. الان من میخواهم سه دانگ از منزل را بنام همسرم کنم لطفا راهنمایی بفرمایید ؟؟

پاسخ ها :

آسیه حضور بخش

آسیه حضور بخش :

سلام
چنانچه ملک بموجب عقد صلح عمری با شرط عدم حق انتقال بغیر تا زمان موت واگذارشده، حق واگذاری بغیر در زمان حیات پدر وجود ندارد.

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است مدارک را حضوراً نزد وکیل ببرید و مشاوره بگیرید.