مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام شوهرم دادخواست طلاق داده من قبلاً نصف مهرم رو به اجرا گذاشتم که قسط بندی شد ولی پنجاه سکه را به اجرا نگذاشتم . پرونده ام از دیوان عالی اومده حکم صادر شده که پنجاه سکه رو شوهرم باید بدهد بعد طلاق صورت بگیرد ولی سوال من اینه الان رفته دوباره اعسار روی پنجاه سکه که همان حکم دیوان عالی است گذاشته آیا براش اعسار روقبول میکنن .بعد امکان داره خودش دادخواست طلاق داده بعد بدون هیچی منو طلاق بده .چرا باید اعسار روی حکم دیوان عالی روقبول کنند.خواهش میکنم راهنماییم کنید به خدا سه تا بچه دارم که ازش می ترسن پیشش نمیرن .اگه بدون هیچی طلاقم بده چکار کنم تورو خدا راهی جلو پام بزارید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آن 50 سکه هم قسط بندی می شود و در صورت واریز پیش پرداختها می تواند طلاق را اجرا کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اجرای طلاق بدون تعیین تکلیف حقوق مالی زوجه امکانپذیر نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است که باید اسناد و مارک شما رویت شود و در کنار آن صحبت های شما هم شنیده شود بعد نظر قطعی داد