مشاوره حقوقی رایگان - روند دادرسی مهریه

با عرض سلام
نامزد بنده مهریه اش را از طریق دادگاه به اجرا گذاشت و حکم دادگاه بر محکومیت بنده به پرداخت مهریه صادر شد و بعد هم پرونده مختومه شد.
حالا سوالم این هست که مرحله بعدی دادرسی چیست؟ آیا اجرای احکام بعدا ابلاغ میفرستد؟ چه زمانی برای درخواست اعسار اقدام کنم؟ الان باید اقدام کنم؟ در رای، چیزی بابت مهلت ارائه اعسار ننوشته بود. فقط محکومیت را نوشته بود.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بعد از ابلاغ اجرائیه سی روز مهلت دارید تا دادخواست اعسار خود را ثبت کنید.
در حال حاضر نیز اگر رای مهریه به شما ابلاغ شده می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست اعسار را ثبت کنید.

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

منظورتان از مختومه شدن پرونده چیست؟