مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار مهریه

با سلام . همسرم از کشور خارج شده است و مهریه اش را به اجرا گذاشته از طریق ثبت و در حال پرداخت یک چهارم حقوق به عنوان طلب مهریه هستم . یک زمین کشاورزی که با خواهرم شریکی چند سال پیش خریده بودیم را به نام خواهرم منتقل کردم والان سند به نام خواهرم میباشد . مال دیگری ندارم به جز حقوق کارمندی که کسر میشود . خانه دارم مستاجرم و میخواهم دادخواست اعسار بدهم در فرم اعلام دارایی بند آخر مربوط به اسنادی است که در طول یک سال منتقل شده است . بهتر است یک سال صبر کنم و بعد درخواست اعسار بدهم ؟ یا این که سند فوق را عنوان نمایم . ممکن است این انتقال سند تاثیری در پذیرش تقاضای اعسار داشته باشد . لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام انتقال سند را اعلام کنید و بگوید بابت بدهی هزینه شده

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اجرای ثبت فقط اختیار توقیف اموال را دارد و پس از اینکه مالی جهت توقیف پیدا نشود پرونده به درخواست زوجه بسته خواهد شد و جهت مطالبه مهریه باید از طریق دادگستری اقدام به مطالبه مهریه شود و پس از محکومیت قطعی به پرداخت مهریه شما میتوانید دادخواست اعسار ثبت نمایید که این روند حداقل یک سال زمان خواهد برد لذا فعلا نیازی به طرح دادخواست اعسار نیست.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که معلوم شود نقل و انتقالات شما صوری انجام گرفته و به قصد فرار از دین باشد مجازات کیفری حبس نیز برای شما متصور است بهتر است در این خصوص جهت مشاوره تکمیلی از طریق دادراه با بنده جهت راهکار مناسب تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر انتقال شما صوری بوده باشد و همسر شما در این خصوص وارد عمل شوند این انتقال محکوم به بطلان خواهد بود.
از سوی دیگر در اعسار نسبت به استعلام اموال کنونی اقدام می‌شود و نقل و انتقالات استعلام نخواهند شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات معامله صوری و فرار از دین محسوب و مجازات حبس دارد